Cum cumperi?

1.Comanda prin telefon


De luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00, poti suna la 0763 367 400  si un reprezentant rochitze.ro va va prelua comanda telefonic.

 
2.Comanda online pe www.rochitze.ro:


Pasul 1 – Alegeti produsele

Pe pagina principala, selectati produsul dorit apasand direct pe imaginea produsului sau pe butonul "Detalii" si in pagina de produs apasati butonul “Cumpara”. 

Pasul 2 – Cosul de cumparaturi

Vei fi redirectionat in pagina cosului de cumparaturi, unde puteti vizualiza produsul ales, actualiza cantitatea si lista produselor pe care intentionati sa le comandati, sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru pasul urmator apasa butonul “Finalizeaza Comanda”.

Pasul 3 – Cum comandati

Puteti adauga produsele rochitze.ro neautentificat ca si “vizitator” sau, daca aveti cont, ca utilizator. De asemenea, de pe aceasta pagina va puteti inregistra pentru a putea efectua comenzi viitoare pe site mult mai usor.

Pasul 4 – Crearea contului si detaliile de facturare

Dupa introducerea datelor personale, puteti alege ca produsul sa fie livrat la adresa introdusa in formularul de inscriere sau la alta adresa. Campul “telefon” este obligatoriu pentru confirmarea comenzii.

Pasul 5 – Modul de plata

Puteti plati online in siguranta cu card bancar (Visa sau Mastercard), prin transfer bancar (OP/Internet Banking) sau rambus (numerar la livrare). 

Pasul 7 – Detalii comanda

Ultimul pas in definitivarea comenzii, puteti vizualiza lista, numarul de produse comandate si pretul total. 

Pasul 8 – Definitivarea comenzii

In urma finalizarii comenzii, veti primi un e-mail de confirmare ce contine si factura proforma a comenzii. Factura proforma confirma inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile. 

Atentionare: datorita unor setari speciale ale casutelor de e-mail, e posibil ca mailul sa fie redirectionat automat in sectiunea Spam. Verificati cu atentie.

Sfat: inainte de a finaliza comanda pe site-ul www.rochitze.ro , va recomandam sa cititi cu atentie informatiile din pagina Termeni si Conditii, intrucat reprezinta clauzele unui contract la distanta. Prin plasarea comenzii, va dati acordul pentru respectarea acestor clauze. Va multumim!